Суд призначив дату розгляду справи Гандзюк

Суд призначив дату розгляду справи Гандзюк

Укрінформ
Покровський районний суд Дніпропетровської області 3 червня розпочне розгляд справи щодо обвинувачених у вчиненні умисних тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть херсонської активістки Катерини Гандзюк.

Про це інформує прес-служба суду.

"28 травня 2019 року за підсудністю з Херсонського міського суду Херсонської області до Покровського районного суду Дніпропетровської області надійшло кримінальне провадження щодо осіб, обвинувачених у вчиненні умисних тяжких тілесних ушкоджень (ч. ч. 4, 5 ст. 27, ч.2 ст. 28, ч.2 ст. 121 КК України), які спричинили смерть громадської активістки та в.о. керуючої справами виконавчого комітету Херсонської міської ради Гандзюк Катерини Вікторівни. Справу призначено до підготовчого судового засідання на 13:10 год. 3 червня 2019 року", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що головуюча суддя у справі Олена Чорна.

У суді звернули увагу, що представники ЗМІ можуть проводити в судовій залі фотозйомку, відео- та аудіозапис з використанням портативних відео- та аудіотехнічних засобів без окремого дозволу суду, але з урахуванням обмежень, встановлених законом.

Читайте також: У справі Гандзюк можуть з'явитися ще підозрювані - Луценко

Трансляція судового засідання здійснюється з дозволу суду.

Як повідомлялося, 31 липня 2018 року активістку Катерину Гандзюк облили сірчаною кислотою біля під'їзду її будинку у Херсоні. Опіками було уражено 30% тіла жінки. Гандзюк перенесла декілька операцій, але 4 листопада 2018 року померла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-