Коломойський прилетів разом із співвласником

Коломойський прилетів разом із співвласником "Кварталу 95" і депутатом – "Схеми"

Укрінформ
На борту літака, яким бізнесмен Ігор Коломойський прилетів із Герцлії (Ізраїль) до Дніпра, перебували також народний депутат від партії «Відродження» Андрій Шипко та співвласник «95 кварталу» Тимур Міндіч.

Про це повідомляють журналісти програми «Схеми: корупція в деталях».

Як зазначається у публікації, літак умовної групи «Приват» з бортовим номером UR-PRT приземлився о 2:30 ночі 16 травня у Дніпрі.

Раніше «Схеми» повідомляли, що Міндіч і Шипко неодноразово відвідували офіс Коломойського в Ізраїлі напередодні другого туру виборів президента.

5 квітня журналісти помітили, як Міндіч виходив із офісу олігарха у компанії Михайла Кіпермана – бізнесмена умовної групи «Приват», лідером якої вважається олігарх.

За тиждень, 11 квітня, «Схеми» вдруге зафіксували Міндіча в тому ж бізнес-центрі – на балконі, на якому раніше на фото для місцевого видання позував Коломойський. Того ж дня до офісу Коломойського навідувався і депутат від партії «Відродження» Андрій Шипко.

Читайте також: Коломойський прилетів в Україну

А наступного дня, 12 квітня, журналісти помітили, як Міндіч і Шипко вже разом виходили із будівлі, де розташований офіс Коломойського.

Міндіч – соратник Коломойського, він має частку у наближених до нього медіаструктурах. Також Міндіч є співвласником «Студії Квартал-95». Раніше журналісти «Схем» розповідали про його візит на день народження Коломойського у Женеві в лютому 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-