Луценко каже, що слід оголосити війну газовим заправкам і “наливайкам”

Луценко каже, що слід оголосити війну газовим заправкам і “наливайкам”

Укрінформ
Особливу увагу правоохоронним органам слід приділити боротьбі із нелегальними газовими заправками та незаконним продажем алкоголю.

Про це генеральний прокурор Юрій Луценко заявив під час представлення нового прокурора Дніпропетровщини, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Незаконна газова заправка - це ще одна біда поповзла по всій країні. З Києва ми її таки вичавили і з Київської області — тепер вона поповзла по всій країні. І якщо на території місцевого прокурора вона перебуває більше місяця, а він про це не сигналізує і не вживає ніяких заходів, то такий прокурор нам не потрібен”, - сказав Луценко.

Генпрокурор також звернув увагу на необхідність боротьби із незаконними точками продажу алкоголю і пунктами прийому металобрухту.

Читайте також: Луценко назвав чотири типи порушень на виборах, які необхідно розслідувати

За словами Луценка, він свідомий того, що це — завдання поліції. Але за стан правопорядку на території відповідає керівник місцевої прокуратури, тому прокурорів це теж стосується повною мірою.

“Якщо кар'єр “прималював” собі 10 га і добуває там собі руду без будь-якої ліцензії або сплати податків — це ваша зона відповідальності. “Наливайки” і металобрухт — це, на жаль, також ваша відповідальність. Така в нас робота. Просив би ще раз свіжим оком під керівництвом свіжого обласного прокурора глянути на цю ситуацію, щоб мінімізувати її”, - наголосив Луценко.

Він також закликав звернути увагу на питання законності будівництва і виконання умов пайової участі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-