Київстар допоміг закупити медобладнання для Національного інституту раку

Київстар допоміг закупити медобладнання для Національного інституту раку

Укрінформ
Телеком-оператор “Київстар” спільно з міжнародним благодійним фондом «Українська біржа благодійності» (МБФ УББ) допомогли Національному інституту раку закупити медичне обладнання у відділення променевої діагностики.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі “Київстару”.

“В рамках ініціативи «Дитяча надія» Київстар разом із міжнародним благодійним фондом «Українська біржа благодійності» (МБФ УББ) допомогли Національному інституту раку закупити медичне обладнання у відділення променевої діагностики“, - зазначається в повідомленні.

За кошти, які абоненти “Київстару” перераховували за допомогою SMS-повідомлень, були, зокрема, закуплені датчики та блок безперебійного живлення до УЗД-апарату. Тепер більше 2000 маленьких пацієнтів інституту зможуть вчасно пройти необхідне доопераційне та післяопераційне УЗД-обстеження.

Як розповів директор з маркетингу “Київстар” Павло Даніман, благодійні SMS є надзвичайно потужним інструментом для вирішення потреб тих, хто справді потребує допомоги. “Ми започаткували ініціативу «Дитяча надія», аби діти з онкозахворюваннями могли вчасно пройти обстеження та отримати необхідну допомогу в українських лікарнях. Я дуже радий, що “Київстар” разом з нашими небайдужими абонентами допомогли коштами на закупівлю потрібного обладнання. Мені дуже хочеться, щоб кожен хворий малюк одужав“, - наголосив Даніман.

У свою чергу директор Української біржі благодійності Ірина Гуцал зауважила, що сьогодні в українських лікарень є чимало потреб у сучасному та високотехнологічному обладнанні, яке дозволяє щоденно та безперервно рятувати дитячі життя. На жаль, державне фінансування, за її словами, не дозволяє достатньою мірою укомплектувати відділення променевої діагностики Національного інституту раку, де щорічно проходять обстеження тисячі дітей з онкологічними захворюваннями з усіх куточків України. “Тому спільними зусиллями благодійників та абонентів компанії “Київстар” було зібрано кошти на придбання життєво необхідного обладнання“, - підкреслила вона.

Читайте також: Київстар на 40% збільшив інвестиції у нові технології

Як повідомлялося, кожен абонент передплаченого зв’язку “Київстар” має можливість пожертвувати кошти на допомогу дітям. Пожертва може бути разовою - від 1 грн до 3000 грн - або регулярною – 2, 5, 10, 15 та 20 грн. Регулярна пожертва буде здійснюватися автоматично після кожного поповнення рахунку від 40 грн.

Кошти, які абоненти жертвують за допомогою SMS, не обтяжуються податками. 100% пожертв “Київстар” перераховує МБФ УББ на реалізацію проекту. Фонд самостійно закуповує всі необхідні матеріали для лікарень. Звіти щодо збору та використання коштів можна переглянути на сайті Української біржі благодійності.

У “Київстарі” зазначили, що благодійні організації, з якими компанія співпрацює, пройшли ретельні перевірки на міжнародному рівні групи «VEON» щодо етичності ведення бізнесу. Тому усі абоненти “Київстару” можуть бути впевнені, що кошти дійдуть до адресата.

 Фото: прес-служба Київстар

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-