Радари TruCam “впіймали” понад 100 тисяч водіїв-лихачів

Радари TruCam “впіймали” понад 100 тисяч водіїв-лихачів

Укрінформ
За 4 місяці цього року патрульні поліцейські із використанням приладів для вимірювання швидкості TruCAM склали 100 853 адмінпротоколів за порушення швидкісного режиму.

Про це повідомляє Патрульна поліція на своїй сторінці у Facebook.

Так, у відомстві розмістили відео використання TruCAM на дорогах.

"Патрульні поліцейські фіксують перевищення встановлених обмежень швидкості руху водіями та притягують порушників до відповідальності. Усе задля того, аби навчити водіїв безпечно їздити й дотримуватися ПДР. Лише за 4 місяці 2019 року патрульні винесли 100 853 адміністративних постанов за порушення швидкісного режиму по всій Україні", - йдеться у повідомленні.

У патрульній поліції нагадали, що штраф за перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на 20 км/год та більш як на 50 км/год - 255 гривень та 510 гривень відповідно.

У поліції також закликали громадян керувати відповідально, не порушувати швидкісний режим та пам'ятати про власну безпеку та безпеку людей навколо.

Читайте также: С сегодняшнего дня на украинских дорогах используют уже 50 радаров TruCam

Як повідомлялося, з 8 жовтня 2018 року порушення водіїв на дорогах почали фіксувати за допомогою радарів TruCam - лазерних приладів для вимірювання швидкості руху автомобіля з веденням відеофіксації. До 15 жовтня прилади працювали в пілотному режимі.

20 березня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що на тих ділянках дороги, де застосовуються радари для вимірювання швидкості руху автомобіля з веденням відеофіксації TruCam, аварійність знижується на 15-20%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-