“Повертайся в Україну”: активісти прийшли до будинку Портнова у Відні

“Повертайся в Україну”: активісти прийшли до будинку Портнова у Відні

Фото
Укрінформ
Активісти громадської організації "Речовий доказ" провели акцію перед будинком екс-посадовця адміністрації президента Віктора Януковича Андрія Портнова у Відні.

Про це повідомляється на сторінці "Речового доказу" у Facebook.

"Ми завітали до будинку Портнова у Відні та провели невеликий перфоманс, в ході котрого закликали Портнова скоріше повернутись до України", - йдеться у повідомленні.

Активісти наголошують, що Портнов, перебуваючи у ЄС, "активно виступав проти України та транслював месиджі роспропаганди", а нещодавно заявив, що планує повернутись до України.

Учасники акції розгорнули під будинком плакат із написом "Портнов, повертайся в Україну. Ми тебе чекаємо". Вони також розклеїли листівки з фотографією Портнова та інформацією про втікача від українського правосуддя.

Читайте також: ВРП звільнила суддю, яка зняла з розшуку Портнова

"І ми справді на нього чекаємо! Так само як на нього чекають мільйони українців, що постраждали від дій Януковича та його команди. Андрій Портнов, приїзди скоріше!" - зазначили активісти.

Як відомо, Андрій Портнов був заступником голови АП часів президентства Віктора Януковича, потім утік у Росію. Портнова звинувачували у привласненні майна шляхом зловживання службовим становищем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-