На Київщині затримали підлітків, які нищили залізницю

На Київщині затримали підлітків, які нищили залізницю

Укрінформ
Поліцейські Київщини затримали групу неповнолітніх осіб, які підозрюються у скоєнні низки злочинів та пошкодженні майна, що належить Укрзалізниці.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Київській області.

"Працівники Обухівського відділу поліції спільно з представниками воєнізованої охорони Південно-західної залізниці затримали групу неповнолітніх хлопців і дівчат, які підозрюються у скоєнні низки злочинів та пошкодженні майна, що належить ПАТ “Укрзалізниця”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що невідомі розбили вікна у пасажирському потязі на станції Трипілля. На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група Обухівського відділу поліції. Працівники воєнізованої охорони залізниці встигли затримати неповнолітню дівчину, яка розповіла про спільників.

Уточнюється, що під час відпрацювання прилеглої території поліцейські затримали групу правопорушників: трьох хлопців 12, 16, 17 років та двох дівчат 15-річного віку.

Установлено, що вікна у поїзді “Київ - Миронівка” розбили двоє старших хлопців, жителі села Трипілля.

Поліцейські довели їхню причетність до 18 фактів правопорушень на залізниці.

Читайте також: Київський зоопарк “переселить” скульптури біля входу, які намагалися розпиляти на брухт

"Задля забави хулігани кидали палаючі шини на залізничні колії, чи залишали там інші стороні предмети. Розбивали камінням маневрові світлофори, що у свою чергу могло спричинити тяжкі наслідки, оскільки це обладнання відповідає за безпеку руху потягів. Кидали камінці у вікна пасажирських поїздів, чим наражали на небезпеку присутніх там людей", - додали у відомстві.

Зазначається, що слідчі дії тривають, поліцейські продовжують встановлювати причетність неповнолітніх до скоєння інших аналогічних злочинів.

За фактом хуліганських дій двох неповнолітніх хлопців відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 КК.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-