Суд продовжив арешт трьом фігурантам справи про вбивство

Суд продовжив арешт трьом фігурантам справи про вбивство "Сармата"

Укрінформ
Печерський райсуд Києва продовжив арешт трьом фігурантам справи про вбивство учасника бойових дій на Донбасі Віталія «Сармата» Олешка ще на 2 місяці.

Про це повідомляє Громадське.

"Печерський суд продовжив на 2 місяці арешт трьом фігурантам вбивства учасника бойових дій Віталія Олешка на позивний “Сармат”: Олександру Обухову, Максиму Владимиренкову та Євгену Бродському", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, сторона обвинувачення просила продовжити тримання під вартою підозрюваних, наголошуючи на ризиках їх втечі, тиску на свідків, знищення речових доказів.

Адвокати заперечували проти задоволення клопотання та просили застосувати до підозрюваних альтернативний запобіжний захід. Захисники наголошували на тому, що підозра необґрунтована і на їхніх підзахисних чинять тиск.

"Самі підозрювані підтримали своїх захисників", - зазначається у повідомленні.

Читайте також: Поліція затримала ще одного підозрюваного в організації вбивства "Сармата"

Раніше, 4 квітня, Печерський райсуд Києва продовжив термін досудового слідства у справі про вбивство Олешка ще на місяць, до 30 червня включно.

Як повідомляв Укрінформ, Віталій Олешко був застрелений пострілом у спину 31 липня 2018 року у Бердянську.

За словами заступника голови Національної поліції В'ячеслава Аброськіна, підозрювані в убивстві до 2015 року були членами розформованого батальйону “Торнадо”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-