НСТУ обрала голову наглядової ради

НСТУ обрала голову наглядової ради

Укрінформ
Світлану Остапу було обрано головою наглядової ради ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України».

Про це повідомив голова Національної спілки журналістів Сергій Томіленко у Facebook.

“НСЖУ щиро вітає з обранням на посаду голови Наглядової ради ПАТ НСТУ нашу колегу - Світлану Остапу. Реформа Суспільного мовлення - це справа, за яку Світлана, відома медіаекспертка, один з лідерів проекту "Детектор медіа", вболіває усією душею”, - написав Томіленко.

Він додав, що шлях до успіху реформи та до здобуття НСТУ симпатій в аудиторії залишається непростим, але “професійність та поміркованість нової голови правління - запорука руху в правильному напрямі”.

Томіленко також зазначив, що Остапа є членом секретаріату Національної спілки журналістів.

Остапу було обрано до складу наглядової ради ПАТ НСТУ за квотою депутатської фракції політичної партії "Об'єднання "Самопоміч".

Читайте також: Мовний закон гальмують “російські гастролери у Раді” - Кириленко

Як повідомляв Укрінформ, у лютому 2017 року головою наглядової ради ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" обрано Тетяну Лебедєву. Термін її перебування на цій посаді сплив 8 лютого 2019 року. З 27 лютого обов’язки голови наглядової ради НСТУ виконувала Світлана Остапа.

19 січня 2017 року публічне акціонерне товариство “Національна суспільна телерадіокомпанія України” зареєстровано як юридичну особу і припинено юридичну особу НТКУ. З дня реєстрації ПАТ НСТУ Наглядова рада вступила у свої повноваження. Строк повноважень членів наглядової ради НСТУ становить чотири роки.

17 грудня 2015 року Нацрада затвердила склад наглядової ради Національної суспільної телерадіокомпанії України. До її складу увійшли представники громадськості і депутатських фракцій та груп Верховної Ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-