Сьогодні стартує пробне ЗНО з української мови й літератури

Сьогодні стартує пробне ЗНО з української мови й літератури

Укрінформ
З 16 по 18 березня учасники пробного зовнішнього незалежного оцінювання мають змогу перевірити свої знання з української мови та літератури.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

"Відсьогодні до 18 березня 2019 року учасники пробного ЗНО з української мови і літератури мають можливість отримати результат за рейтинговою шкалою 100–200 балів і критеріальною шкалою 1–12 балів, скориставшись сервісом «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання»", - йдеться у повідомленні.

Ознайомитися з результатами пробного ЗНО та завантажити картку учасника з української мови і літератури можна буде 22 березня 2019 року. Результати проходження пробного тестування зможуть отримати лише ті особи, які внесуть свої відповіді до сервісу визначення результатів, зазначають в УЦОЯО.

Схеми нарахування балів за виконання завдань сертифікаційної роботи з української мови і літератури та Схеми оцінювання завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю (власного висловлення) з української мови пробного ЗНО 2019 року будуть оприлюднені 19 березня 2019 року.

Читайте також: Вступна кампанія: на ЗНО-2019 записалися більша частина цьогорічних випускників

Як повідомляв Укрінформ, в 2019 році основна сесія зовнішнього незалежного тестування відбудеться з 21 травня по 13 червня. З 14 червня по 25 червня - оголошення результатів ЗНО та ДПА. Додаткова сесія ЗНО відбудеться з 26 червня до 12 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-