Порошенко анонсував відновлення авіарейсів Київ - Львів - Ужгород

Порошенко анонсував відновлення авіарейсів Київ - Львів - Ужгород

Укрінформ
З 15 березня відновлюється авіамаршрут Київ - Львів - Ужгород, поки що літаки здійснюватимуть один рейс на тиждень.

Про це написав Президент Петро Порошенко у Facebook.

“Як і обіцяли, в березні відновлюємо регулярне авіаційне сполучення з Ужгородом. Нарешті після тривалого періоду аеропорт Ужгорода запрацює! Починаємо 15 березня з одного рейсу на тиждень сполученням Київ - Львів - Ужгород авіакомпанії “Мотор Січ”, - йдеться у дописі.

Президент висловив упевненість у перспективах летовища і прилеглої інфраструктури та запевнив, що розвиток регіональних аеропортів для нього є пріоритетом.
Читайте також: Укрзалізниця планує влітку запустити поїзд Мукачево – Кошице

Тим часом голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль на своєму офіційному сайті повідомив, що квитки на цей авіарейс коштуватимуть від 699 до 3500 грн.

"Регулярне авіасполучення між Ужгородом і Києвом здійснюватиметься реактивним літаком "Як-40" поки що раз на тиждень – щоп’ятниці. Вранці літак вилітатиме зі столиці до Ужгорода, а ввечері – у зворотному напрямку. У подальшому кількість авіаперельотів буде збільшено. Вартість квитка в один бік варіюватиметься від 699 до 3500 гривень", - поінформував Москаль.

Як повідомляв Укрінформ, 15 березня Міжнародний аеропорт "Ужгород" відновлює повноцінну роботу. Регулярні авіаперевезення здійснюватиме авіакомпанія "Мотор Січ".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-