Українці хочуть і надалі бачити прем’єром Гройсмана

Українці хочуть і надалі бачити прем’єром Гройсмана

Опитування
Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман лідирує у списку тих, кого українці хотіли б бачити на посаді прем'єр-міністра після президентських виборів 31 березня 2019 року.

Про це свідчать дані всеукраїнського опитування Київського міжнародного інституту соціології (КМІС).

Згідно з даними дослідження, 15,3 % респондентів хочуть бачити Прем’єр-міністром України Володимира Гройсмана, 5,1% опитуваних надають перевагу народному депутату, голові ради директорів компанії "Індустріальний союз Донбасу" Сергію Таруті, а 4,6 % респондентів бачать головою уряду екс-прем'єра Арсенія Яценюка. 54,5 % респондентів не змогли відповісти, а 5,9 % опитуваних утрималися від відповіді.

Читайте також: Мінімальна зарплата за три роки зросла втричі - Гройсман

Респондентам ставилося запитання: «Після президентських виборів можливим є переформатування коаліції і затвердження нового голови Уряду – Прем’єр-міністра. Зараз обговорюються різні варіанти, хто може стати Прем’єром. Серед діячів зі списку, кого б Ви особисто хотіли бачити Головою Уряду – Прем’єр-міністром після президентських виборів?».

Всеукраїнське опитування Київський міжнародний інститут соціології проводив з 8 по 20 лютого 2019 року. Було опитано 2042 респондентів, що мешкають у 110 населених пунктах усіх регіонів України. У Луганській і Донецькій областях опитування проводилося тільки на території, що контролюється українською владою.

Статистична похибка вибірки не перевищує: 3,3% для показників близьких до 50%, 2,8% — для показників близьких до 25%, 2,0% — для показників близьких до 10%, 1,4% — для показників близьких до 5%.

Вибори Президента України заплановано на 31 березня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-