Супрун дасть брифінг під Окружним адмінсудом

Супрун дасть брифінг під Окружним адмінсудом

Укрінформ
У МОЗ стурбовані, що Окружний адмінсуд Києва понад добу не може ухвалити рішення щодо клопотання Кабміну про скасування тимчасової заборони Уляні Супрун виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я.

Про це повідомляється на сторінці МОЗ у Facebook.

"Станом на кінець робочого дня суду (17:00) Окружний адміністративний суд не виніс рішення щодо клопотання про скасування ухвали, якою було заборонено Уляні Супрун виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я. Робота МОЗ України залишається заблокованою", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у середу, 13 лютого, МОЗ України проведе брифінг під будівлею Окружного адмінсуду Києва.

"Завтра, 13 лютого, о 10:00 керівництво МОЗ України проведе брифінг під будівлею суду щодо наслідків блокування роботи відомства. У заході візьмуть участь в.о. міністра охорони здоров‘я України Уляна Супрун та її заступники Ковтонюк, Стефанишина, Ілик та Лінчевський", - поінформували у МОЗ.

Читайте також: Суддя у справі Супрун вже другу добу перебуває в нарадчій кімнаті

Як повідомляв Укрінформ, 11 лютого в Окружному адміністративному суді Києва відбулося судове засідання щодо клопотання, яке подало Міністерство юстиції України від імені уряду, відносно скасування заборони Уляні Супрун виконувати обов'язки міністра охорони здоров’я України.

На п’ятницю, 15 лютого, призначено розгляд по суті позову народного депутата Ігоря Мосійчука щодо відсутності у Супрун повноважень до виконання обов’язків міністра охорони здоров’я України. Засідання відбудеться о 14:50 в Окружному адміністративному суді Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-