Луценко обіцяє результати у справах Ноздровської і Гандзюк

Луценко обіцяє результати у справах Ноздровської і Гандзюк

Укрінформ
Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що у справі щодо нападу на радницю міського голови Херсона і громадську активістку Катерину Гандзюк прокуратура досягне результату.

Про це він заявив на засіданні комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"І щодо Ноздровської, і щодо Гандзюк — прокуратура і там, і там доб'ється результату. У випадку з Катериною Гандзюк ми готові встановити не тільки замовників, але попутно розкрити і тих, хто попереджував учасників цієї справи, щоб вони покидали територію України, які вчиняли тиск на прокурора, і багато іншого. Все це буде зроблено, але спочатку ми завершимо слідство з виходом на того, хто замовляв вбивство", - сказав Луценко.

Читайте також: Луценко про вбивство Гандзюк: Скоро суспільство отримає відповідь

Як повідомлялося, радницю міського голови Херсона і громадську активістку Катерину Гандзюк 31 липня 2018 року зловмисники облили сірчаною кислотою. Вона дістала хімічні опіки й частково втратила зір. Гандзюк перенесла понад 10 операцій, проте, врятувати її не вдалося - жінка померла 4 листопада минулого року.

За підозрою в організації нападу на Гандзюк було затримано 5 осіб, а 12 листопада 2018 року стало відомо про арешт у цій справі Ігоря Павловського - колишнього помічника народного депутата Миколи Паламарчука.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-