Домагання в армії: за заявою жінки-лейтенанта порушили справу

Домагання в армії: за заявою жінки-лейтенанта порушили справу

Ексклюзив
Укрінформ
Головне управління Нацполіції у Вінницькій області порушило кримінальну справу за заявою лейтенанта Вікторії Сікал про домагання до неї командира військової частини А1358 Віктора Іваніва.

Про це повідомили у відповідь на запит Укрінформу у Військовій прокуратурі Рівненського гарнізону.

"Слідчим слідчого відділу Вінницького відділу поліції ГУНП у Вінницькій області 21 грудня 2018 року за заявою Сікал В.О. до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 154 ККУ (примушування до вступу в статевий зв'язок)", - зазначили у відомстві.

Читайте також: Куйовдив волосся і "залицявся": поведінка Юнкера обурила міністра Британії

У прокуратурі повідомили, що 27 грудня минулого року матеріали кримінальної справи були передані за підслідністю до Головного управління Нацполіції у Хмельницькій області.

Раніше ЗМІ повідомляли, що 24-річна лейтенант з Вінниччини Вікторія Сікал, яку після академії направили служити в Хмельницьку область, ініціювала кримінальне провадження проти свого керівника - командира військової частини А1358 Віктора Іваніва. Сікал стверджує, що командир частини протягом року домагався її в обмін на "легку службу".

Фото: vn.20minut

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-