Якість комунальних послуг відтепер перевірятимуть по-новому

Якість комунальних послуг відтепер перевірятимуть по-новому

Укрінформ
Набув чинності порядок проведення перевірки відповідності якості надання деяких комунальних послуг.

Відповідна постанова Кабінету міністрів від 27 грудня 2018 р. № 1145 опублікована в офіційних виданнях: "Урядовий кур'єр" від 5 січня 2019 р. - № 3 та "Офіційний вісник України" від 15 січня 2019 р. - № 4.

Порядком регулюються питання перевірки якості надання послуг з постачання теплової енергії, гарячої води, централізованого водопостачання, централізованого водовідведення, поводження з побутовими відходами в частині надання послуг з вивезення побутових відходів, а також послуг з управління багатоквартирним будинком.

У разі ненадання, надання не в повному обсязі або неналежної якості указаних комунальних послуг споживач або управитель багатоквартирного будинку (за дорученням співвласників багатоквартирного будинку в разі прийняття ними відповідного рішення) має право викликати виконавців комунальних послуг для перевірки якості або кількості наданих послуг.

Читайте також: Енергоатом торік збільшив дохід від реалізації електроенергії на 14%

Споживач також має право звернутися до відповідних уповноважених державних органів за захистом порушених прав щодо якості надання комунальних послуг або послуг з управління багатоквартирним будинком.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-