Нацполіція озвучила своє головне завдання на новорічні свята

Нацполіція озвучила своє головне завдання на новорічні свята

Укрінформ
Національна поліція розпочинає підготовку до забезпечення громадської безпеки та правопорядку під час новорічних та різдвяних свят, і її особовий склад уже працює у посиленому варіанті несення служби.

Про це заявив 19 грудня під час наради з керівниками обласних підрозділів патрульної поліції та превенції заступник голови Національної поліції Олександр Фацевич, повідомляє Урядовий портал.

"Зараз уже розпочинаються святкові дні, тому особлива увага поліції має бути зосереджена на місцях святкування та відпочинку громадян. Наше головне завдання – це дотримання правопорядку без винятку, особливо під час новорічних та різдвяних свят", - зазначив Фацевич.

Він зазначив, що необхідно забезпечити присутність сил Нацполіції поблизу храмів, церков та місць проведення релігійних відправ.

Читайте також: Україна пропонує встановити на Донбасі новорічне перемир’я

"Жодних протиправних дій ми не маємо допустити. Головне завдання поліції – забезпечити безпечне проведення святкувань нашими громадянами", – наголосив Фацевич.

Учасники наради також обговорили питання безпеки дорожнього руху. За словами першого заступника Департаменту патрульної поліції України Олексія Білошицького, у цей період збільшується і транспортний потік, і пасажирські перевезення, адже чимало громадян вирушають на святкування у західні регіони.

"У зв’язку з цим особливу увагу необхідно приділити патрулюванню трас міжнародного та національного значення у напрямку західних областей. Ці дорожні артерії мають бути посилені відповідною кількістю нарядів патрульної поліції та ГРПП", - акцентував Білошицький.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-