Попри війну розвиток медицини залишається в пріоритеті — Президент

Попри війну розвиток медицини залишається в пріоритеті — Президент

Фото
Укрінформ
Президент Петро Порошенко запевнив, що, незважаючи на війну, розвиток медицини залишається в пріоритеті державної політики.

Про це він заявив під час відвідування Дніпропетровського спеціалізованого клінічного медичного центру матері та дитини ім. проф. М.Ф.Руднєва у рамках робочої поїздки до Дніпра, повідомляє прес-служба Глави держави.

“Попри війну медицина та розвиток медичних закладів залишається в нашому пріоритеті. Ніхто в це не міг повірити у 2014 році, що так буде”, - зауважив Порошенко.

Так, Глава держави на зустрічі з медиками наголосив, що “створення такого сучасного медичного центру стало можливим завдяки реформі децентралізації” і підкреслив, що медицина залишається для нього одним з найбільших пріоритетів.

Петро Порошенко відвідав сучасний медичний центр / Фото: Михайло Палінчак

“Сьогодні ви робите унікальні операції, які рятують життя маленьких українців”, - сказав Президент, нагадавши, що раніше немовлята з проблемами зі здоров’ям мали дуже мало шансів на порятунок.

Читайте також: Президент на Дніпропетровщині відкрив турнір з міні-футболу

Водночас він підкреслив, що це стало можливим завдяки постачанню необхідного сучасного медичного обладнання, зокрема унікального в Україні дитячого ангіографа та сучасного реабілітаційного дитячого відділення.

Президент також відзначив важливість того, що клініка має можливості лікувати дітей-інвалідів.

За даними АП, Дніпропетровський спеціалізований клінічний медцентр ім.Руднєва надає медичну допомогу новонародженим дітям, що потребують інтенсивного лікування, та другого етапу виходжування, дітям з різноманітними хірургічними патологіями, а також вагітним, породіллям та жінкам з гінекологічними захворюваннями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-