У

У "найпопулярніших" відділеннях Укрпошти встановили 5000 POS-терміналів

Укрінформ
ПАТ "Укрпошта" встановило 5000 POS-терміналів для прийому оплати платіжних карт у 3200 найбільш завантажених поштових відділеннях.

Про це повідомляється на сайті поштового підприємства.

"Укрпошта завершила встановлення 5000 POS-терміналів для прийому оплати платіжних карт в найбільш завантажених поштових відділеннях України в обласних центрах та населених пунктах, де мешкає понад 2000 жителів. Тепер компанія входить до топ-5 учасників платіжних систем за кількістю торговельних терміналів", - ідеться в повідомленні.

Як зазначають в Укрпошті, на сьогодні кількість безготівкових транзакцій становить 2800 в день. Загалом, через безготівкові розрахунки у майже 3200 відділеннях Укрпошти вже проведено 104 тис. транзакцій на суму 44 млн грн.

«Цифри безготівкових розрахунків у відділеннях з POS-терміналами постійно зростають. Зараз середня кількість безготівкових транзакцій складає 2800 в день, середній чек - 400 грн. Процес сплати послуг тут став швидким, простим та складає секунди, що значно економить час клієнтам. До того ж, не потрібно витрачати час на перевірку купюр, перерахунок готівки, відрахування решти», - повідомив директор департаменту фінансового бізнесу Укрпошти Артур Муравицький.

Зазначається, що встановлені POS-термінали оснащені сучасними системами зчитування безконтактних платежів.

Читайте також: Укрпошта попереджає, що перед святами посилки йтимуть довше

"При закупівлі обладнання враховано глобальні тренди банківського ринку. Тож клієнти Укрпошти можуть здійснити оплату послуг карткою у звичний спосіб через магнітну стрічку, або через PayPass, PayWave, NFC", - наголосили в Укрпошті.

Як раніше повідомлялося, Національний банк України видав ПАТ «Укрпошта» ліцензію на переказ коштів у національній валюті без відкриття рахунків. Головна пошта країни також стала першим учасником міжнародних платіжних систем MasterCard та Visa серед небанківських установ України та вступила до Національної платіжної системи «Український платіжний простір».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-