ДСНС не радить водіям виїжджати з населених пунктів через негоду

ДСНС не радить водіям виїжджати з населених пунктів через негоду

Укрінформ
Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін звернувся до громадян України із закликом утриматись від виїзду за межі населених пунктів на час штормового попередження.

Про це він заявив під час засідання Держкомісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо ускладнення погодних умов в Україні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Хочу звернутись до всіх власників автотранспорту, дуже прошу – утримайтесь від виїзду за межі населених пунктів. Це дуже важливо в першу чергу для ваших рідних і близьких, які вас очікують дома. Якщо все ж є нагальна потреба, то, будь ласка, забезпечте, щоб у вас був запас пального, запас харчування, запас гарячого чаю тощо», - зазначив Чечоткін.

Він також доручив відповідним службам налагодити функціонування пунктів обігріву на пунктах вїзду-виїзду міст, використовуючи наявну інфраструктуру соціальних об’єктів.

Читайте також: Шалений снігопад: Зубко закликає у разі необхідності перекрити рух на магістралях

Як повідомляв Укрінформ, увечері 12 грудня та впродовж 13 грудня помірний сніг буде спостерігатись у більшості західних областей, крім Прикарпаття та Закарпаття.

Висота снігового покриву складе 18-20 см на територіях Київської, Черкаської, Кіровоградської областей. Дещо менше буде в Житомирській, Чернігівській, Вінницькій, Миколаївській областях. Від 5 до 10 см буде в західних областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-