Не збираюся хворіти і тікати - Продан прокоментував натяк на Насірова

Не збираюся хворіти і тікати - Продан прокоментував натяк на Насірова

Укрінформ
Екс-виконувач обов'язків глави ДФС Мирослав Продан виїжджати з України не збирається.

Про це він заявив у Солом'янському райсуді, де розглядається клопотання про обрання йому запобіжного заходу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"По суті підозри: я абсолютно заперечую все те, що там викладено. Я ніколи ні від кого не тікав, в тому числі і від САП - абсолютно не в моїх правилах. Виїжджати сьогодні я нікуди не збираюся. Не треба мені постійно натякати, може, там, захворіє, може, там потрібно якесь одіяло і так далі - дай боже, щоб ніхто не хворів. Не збираюся я хворіти, буду з'являтися куди потрібно, як потрібно, за першою (вимогою - ред.) - будь ласка", - сказав Продан.

Після його виступу в суді також виступили особи, які бажають взяти його на поруки. Зокрема, це нардепи Геннадій Ткачук, Максим Курячий, Микола Паламарчук та інші.

Суд оголосив перерву.

Читайте також: САП просить взяти Продана під арешт із заставою понад 89 мільйонів

Як повідомлялося, відсторонений голова Державної фіскальної служби Роман Насіров, якого судили торік за звинуваченням у заподіянні державі збитків на суму 2 мільярди гривень, запам'ятався легендарною картатою ковдрою, під якою його вдалось доправити до суду для обрання запобіжного заходу, через нібито поганий стан здоров'я судовий розгляд затягнувся.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-