Директор ДБР вирішив призначити 23 керівників територіальних управлінь

Директор ДБР вирішив призначити 23 керівників територіальних управлінь

Оновлено
Укрінформ
Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба вирішив призначити 23 керівників територіальних управлінь. 

Про це він заявив під час прес-конференції у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я прийняв рішення призначити 23 керівників територіальних управлінь", - сказав він.

За словами Труби, уже сьогодні він підпише документи про призначення керівника територіального управління відомства у місті Хмельницький, керівника Управління забезпечення діяльності ДБР, керівника Управління кадрової роботи та державної служби ДБР, а також керівника Управління режимно-секретної роботи відомства.

Водночас Труба відмовився призначити на посади 4 переможців конкурсу на керівні посади у ДБР.

"За результатами проведених мною співбесід і врахуванням результатів поліграфкомбінату мною було прийнято рішення про те, що четверо кандидатів не будуть призначені на відповідні посади", - зазначив він.

Труба уточнив, що не призначить претендента на посаду начальника першого слідчого управління ДБР Євгена Шевцова, претендента на посаду директора територіального управління відомства у Львові Миколу Дрозюка, кандидата на посаду керівника управління у Миколаєві Олега Денегу, а також кандидата на посаду начальника відділу по роботі з громадськістю та ЗМІ Мар'яну Ковбасюк.

Читайте також: Держбюро розслідувань порушило перші кримінальні справи

За словами Труби, зовнішня конкурсна комісія під час проведення конкурсу на керівні посади у ДБР порушила законодавство і до сьогоднішнього дня не надала йому акт про знищення результатів поліграфу. Однак переможці конкурсу не повинні нести відповідальності за дії конкурсної комісії.

"Кандидати звернулися у ДБР з проханням провести повторний поліграф, що було зроблено. З одного боку, це виходить за межі проведення конкурсного відбору , а з іншого боку, це розширює права кожного з кандидатів. Отже, мною було прийнято рішення про врахування матеріалів другого поліграфу", - пояснив Труба.

Як повідомлялося, 28 серпня директор ДБР Роман Труба повернув подання на 27 людей на посади, оскільки конкурсна комісія не передала йому результати їх психофізіологічних досліджень. 2 листопада Труба звернувся до зовнішньої конкурсної комісії з пропозицією оголосити на ці посади новий конкурс. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-