Кожна копійка, сплачена “євробляхерами”, піде на пенсії - Порошенко

Кожна копійка, сплачена “євробляхерами”, піде на пенсії - Порошенко

Укрінформ
Президент Петро Порошенко запевнив, що кожна копійка від податку із розмитнення автомобілів з європейськими номерами буде спрямована у Пенсійний фонд для індексації пенсій.

Про це він заявив на зустрічі зі студентами Київського національного торговельно-економічного університету, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Кожна копійка, яка буде сплачена так званими “євробляхерами”, піде українському пенсіонеру напряму, у Пенсійний фонд, і буде використана, щоб проіндексувати пенсії тим, хто отримує найнижчу пенсію”, - зазначив Порошенко.

Він також зауважив, що законами про розмитнення авто на єврономерах Україна "закриває кордони для контрабандистів".

"Вчимося жити в європейській цивілізованій країні", - наголосив Президент.

Читайте також: Президент підписав закони про розмитнення авто на єврономерах

Як повідомлялося, Президент Петро Порошенко 23 листопада підписав ухвалені Верховною Радою закони №8487 та №8488, які легалізують ввезені з порушенням митного та податкового законодавства автомобілі з європейськими номерами.

Парламент на початку листопада підтримав у другому читанні та в цілому законопроект №8487 щодо зниження вартості розмитнення автомобілів на єврономерах та законопроект №8488 про внесення змін до Митного кодексу України та деяких законодавчих актів щодо ввезення транспортних засобів на митну територію України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-