Аваков і Князєв приїхали на Генасамблею Інтерполу

Аваков і Князєв приїхали на Генасамблею Інтерполу

Фото
Укрінформ
Українська делегація на чолі з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим і головою Національної поліції Сергієм Князєвим бере участь у 87-ій сесії Генеральної асамблеї Інтерполу, що проходить у Дубаї.

Про це повідомляється на сайті Нацполіції

"Сьогодні, 18 листопада, в м. Дубаї (Об’єднані Арабські Емірати) розпочала свою роботу 87-ма сесія Генеральної асамблеї Інтерполу. В її роботі бере участь делегація з України на чолі з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим і головою Національної поліції Сергієм Князєвим. До її складу увійшли керівники кількох структурних підрозділів Національної поліції", - зазначається у повідомленні.

Під час сесії Генеральної асамблеї Інтерполу її учасники розглянуть питання протидії тероризму, організованій злочинності, кіберзлочинам. Крім того, йтиметься про взаємодію між різними правоохоронними органами у боротьбі зі злочинністю. Також учасники сесії ознайомляться з інноваціями у поліцейській діяльності та їх упровадженням в роботу правоохоронних органів різних країн.

Читайте також: Аваков нагородив рятувальників Хмельниччини

У рамках сесії заплановано низку двосторонніх зустрічей глави Нацполіції України Князєва з керівниками іноземних поліцейських відомств та структурних підрозділів Інтерполу.

Як повідомлялося раніше, відтепер в Інтерполі Україну представляють три працівники Національної поліції.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-