Втрата гідності руйнує особистість - Жемчугов на зустрічі з курсантами в Тернополі

Втрата гідності руйнує особистість - Жемчугов на зустрічі з курсантами в Тернополі

Фото
Укрінформ
Втрата гідності та самоповаги руйнує особистість, особливо тих, хто входить у самостійне життя.

Цю тезу під час сьогоднішнього спілкування із вихованцями Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою, що у місті Збаражі, висловив Герой України, учасник спротиву російській агресії на сході України, радник міністра інформаційної політики Володимир Жемчугов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Герой України Володимир Жемчугов зустрівся із курсантами на Тернопільщині / Фото: Снітовський Олег. Укрінформ

«Дуже важливо замолоду не втратити самоповагу та власну гідність. Хочете бути успішним, йдіть до своєї мети, не пливіть за течією, не будьте боягузами, не допускайте у свою душу страху, відстоюйте справедливість і пам’ятайте, що ваше благополуччя, передусім, залежить від вас самих», - заявив Жемчугов.

Під час зустрічі з курсантами коледжу він прокоментував стрічку «Бранці Кремля», відзнятої на замовлення Міністерства інформаційної політики України.

«Цей фільм – свідчення того, як російські так звані «судді» за вказівками Кремля та ФСБ, за вигаданими обвинуваченнями засуджують громадян України за те, що вони виходили на мирні  мітинги, висловлювали свої думки у соціальних мережах, просто чесно працювали на своїй рідній українській землі», - підкреслив Жемчугов.

Наприкінці спілкування курсанти отримали диски зі стрічкою, підбірку методичних, просвітницьких матеріалів, підготовлених Міністерством інформаційної політики України.

Читайте також: Жемчугов назвав байдужість та інертність громадян найбільшим злом

Як повідомляло агентство, упродовж трьох днів на Тернопільщині тривала низка зустрічей  місцевих студентів та учнів з радником міністра інформаційної політики, Героєм України Володимиром Жемчуговим.

Володимир Жемчугов - учасник спротиву російській агресії. З травня 2014 року - організатор та активний учасник руху опору проти російської окупації на Луганщині. З 29 вересня 2015 року по 17 вересня 2016 року перебував у полоні бойовиків так званої "ЛНР". У полон потрапив з важким пораненням внаслідок підриву на розтяжці. Активний учасник державних та волонтерських заходів в Україні та за кордоном, зокрема, проводить військово-патріотичні лекції-бесіди зі школярами, курсантами, військовослужбовцями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-