Перенесення мобільних номерів: нацкомісія назвала

Перенесення мобільних номерів: нацкомісія назвала "транзитні" тарифи

Укрінформ
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, встановила тарифи за транзит трафіку на перенесені номера для мобільних операторів. 

Текст рішення НКРЗІ "Про внесення змін до Розрахункових такс за послуги пропуску трафіку до телекомунікаційних мереж операторів телекомунікацій з істотною ринковою перевагою на ринках послуг пропуску трафіку" від 09.10.2018 № 525 наразі доступний в системі "Ліга-закон".

Цим рішенням встановлені розрахункові такси за послуги пропуску трафіку під час надання послуг місцевого телефонного зв'язку у розмірі 0,02 грн/хв, за послуги пропуску трафіку під час надання послуг міжміського телефонного зв'язку у розмірі 0,09-0,12 грн/хв, за послуги пропуску трафіку під час надання послуг рухомого (мобільного) телефонного зв'язку у розмірі 0,09-0,12 грн/хв та за послуги транзиту трафіку голосової телефонії до телекомунікаційних мереж операторів телекомунікацій з істотною ринковою перевагою на ринку послуг транзиту трафіку на мережах фіксованого та рухомого (мобільного) зв'язку у розмірі 0,03 грн/хв. Всі такси наведені без урахування ПДВ.

Читайте також: В Україні від завтра дорожчає телефонний зв'язок

Таке рішення є одним з комплексу заходів, пов'язаних з упровадженням в Україні з 1 травня 2019 року послуги перенесення номерів (MNP).

Рішення вступає в силу 1 січня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-