Чорна п'ятниця 2018: назвали список магазинів, у яких пройдуть розпродажі

Чорна п'ятниця 2018: назвали список магазинів, у яких пройдуть розпродажі

PR
Укрінформ
Ще кілька років тому, у Чорну п'ятницю, можна було придбати переважно одяг і взуття з колосальними знижками. У нинішніх реаліях розпродажі пропонують абсолютно різні сфери бізнесу, від магазинів електроніки до вузькоспеціалізованих магазинів снастей для риболовлі.

В Україні на Black Friday підвищений попит мають відомі інтернет-магазини побутової техніки та електроніки. Найпопулярнішими, безумовно, є акції на телевізори, смартфони, ноутбуки, а також дрібну техніку, таку як колонки, навушники, розумні годинники та інше.

У 2018 році в розпродажах братиме участь рекордна кількість магазинів. За даними представників проекту Чорна  п’ятниця в Україні від компанії Скидочник (на сайті  зберуть список всіх учасників розпродажу), в цьому році їх - близько 200. При цьому відзначають, що крім добре розкручених магазинів, буде багато невеликих компаній, які раніше не брали участі в таких глобальних розпродажах.

На даний момент офіційно участь в Black Friday підтвердило більше 30 компаній. Придбати можна буде наступне:

  • Одяг для чоловіків і жінок - Le Boutique, Lamoda (Ламода), Answer.ua, Alberta.
  • Товари для дому - 27ua, JYSK, TOP SHOP.
  • Цифрова та побутова техніка-Ельдорадо, Comfy, 27ua, Foxtrot і ін.

Щодня кількість учасників зростає.    

Нагадуємо, що старт Black Friday - 23 листопада з 00:01. У деяких магазинах знижки триватимуть один день, в інших - до понеділка, який називають кіберпонеділок (день знижок на техніку і електроніку, але він ще не дуже прижився в Україні).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-