Вчителі початкової школи зможуть підвищувати кваліфікацію онлайн

Вчителі початкової школи зможуть підвищувати кваліфікацію онлайн

Укрінформ
Міністерство освіти та науки затвердило зміст дистанційного курсу підвищення кваліфікації для вчителів початкової школи та технічні вимоги до нього.

Відповідний наказ оприлюднено на сайті відомства.

«Затвердити зміст дистанційного курсу для підвищення кваліфікації вчителів початкової школи та примірні технічні вимоги до нього, що додаються. Державній науковій установі «Інститут модернізації змісту освіти» при здійсненні закупівлі послуг з розроблення дистанційного курсу для підвищення кваліфікації вчителів початкової школи користуватися примірними технічними вимогами», - йдеться у документі.

Згідно з текстом документу, дистанційний курс має містити 12 модулів по 5 годин кожний, і враховувати як матеріали з планування та організації навчального процесу, так з психологічних аспектів навчального процесу, сучасні технології навчання в початковій школі з урахуванням компетентісного підходу, інклюзивне навчання тощо.

Читайте також: У Міносвіти визріла ідея про інтернатуру для педагогів

Серед технічних вимог до дистанційного курсу - наявність відеоматеріалів, навчальних текстових додатків, лекційних та модульних запитань. Користувачі дистанційного курсу повинні отримати змогу зареєструватися онлайн та мати доступ до модулів системи за домогою web-інтерфейсів. Також серед технічних вимог - автоматичне генерування сертифікату для користувача курсу в разі успішного завершення навчання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-