На Софійській площі відбувся молебень за Україну і автокефалію УПЦ

На Софійській площі відбувся молебень за Україну і автокефалію УПЦ

Відео
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко прибув на Софійську площу, де відбудеться ініційований ним молебень за Україну та автокефальну церкву.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, тисячі людей уже зібралися на Софійській площі у Києві, де о 09:30 має розпочатися молебень за Україну та автокефальну церкву. У поліції очікують, що участь у молебні візьмуть 25-30 тисяч осіб.  

Крім того, заплановано ще низку заходів з нагоди Дня захисника України, зокрема святкові концерти та марш УПА під гаслом "Повернемо Україну українцям".

Охорону правопорядку в Києві, за попередніми даними поліції, забезпечуватимуть близько 6200 правоохоронців, з них - 3500 бійців Нацгвардії.

У зв’язку із проведенням масових заходів  у центральній частині столиці з 15-ї години заборонено рух усіх видів транспорту на вул. Володимирській (на ділянці від вул. Льва Толстого до б-ру Тараса Шевченка), б-рі Тараса Шевченка (на ділянці від вул. Володимирської до Бессарабської площі), вул. Хрещатик (на ділянці від Бессарабської площі до Європейської площі), Європейській площі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-