Поліція розслідує вибух у квартирі активіста Мазура як замах на вбивство

Поліція розслідує вибух у квартирі активіста Мазура як замах на вбивство

Укрінформ
Вибух, що стався вночі в квартирі координатора С14 (Січ) Сергія Мазура і громадського помічника нардепа Ігоря Луценка, поліція кваліфікувала як замах на вбивство.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Київській області, не називаючи імен.

"Сьогодні вночі в місті Бориспіль у вікно квартири на другому поверсі невідомі кинули вибуховий пристрій. 61-річний господар житла знаходиться в лікарні. На момент вибуху у квартирі перебувало ще двоє членів сім’ї - дружина та син. ... Поліція кваліфікувала подію як замах на вбивство", - йдеться в повідомленні.

Також в поліції зазначили, що зловмисники для здійснення свого задуму підставили драбину до будинку. Речові докази з місця події вилучено.

"На час розслідування створено посилену слідчо-оперативну групу на чолі з заступником начальника обласної поліції", - додали в поліції.

Читайте також: У квартиру активіста кинули гранату, є постраждалі - депутат

Водночас Сергій Мазур на своїй сторінці у Fаcebook, де він називає себе координатором С14, розповів, що вночі до його квартири "кидали гранату РГД-5. Для цього попередньо заготували драбину і закинули у вікно. Чисто пощастило, що граната заплуталась у занавісках і впала вниз. Основний удар прийняла батарея та стіл".

Він також повідомляє, що його постраждалий батько в реанімації, але лікарі кажуть, що стан нормалізувався і вже немає загрози для життю.

Як повідомляв Укрінформ, вночі народний депутат Ігор Луценко написав на своїй сторінці у Facebook, що у квартиру його помічника на громадських засадах Сергія Мазура з організації Січ було кинуто вибуховий пристрій. Постраждав батько Сергія, який через поранення втратив чимало крові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-