Князєв поїхав до США на поліцейську конференцію

Князєв поїхав до США на поліцейську конференцію

Укрінформ
Очільник Національної поліції України Сергій Князєв у США бере участь у щорічній конференції керівників поліцейських відомств світу.

Про це повідомляє Департамент комунікації Нацполіції.

“До складу української делегації, очолюваною головою Національної поліції України Сергієм Князєвим, увійшли керівники структурних підрозділів Нацполіції”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що конференція Міжнародної асоціації керівників поліції розпочалася 6 жовтня. Вона триватиме упродовж чотирьох днів у Флориді (США). В ній беруть участь керівники поліції понад 100 країн світу.

Перший день конференції присвячено розгляду питань маркетингу та рекрутингу, зокрема - використанню в роботі нової кадрової політики.

Читайте також: Гройсман обіцяє не менше двох мільярдів на безпеку дорожнього руху і наступного року

Згідно з повідомленням, іноземні колеги поділилися досвідом щодо всіх етапів пошуку та тестування кандидатів на посаду – від підготовки інформації та рекламних роликів для розміщення на сайтах до формування фахівцями психологічного профілю майбутнього працівника. Це дає можливість в подальшому раціонально використовувати розумові здібності та психологічні якості поліцейського під час кар’єрного росту, а також підтримувати його мотивацію.

Князєв зазначив, що питання, винесені на розгляд учасників конференції, є актуальними для поліції України.

«Реформа кадрової роботи, як і всього нашого відомства, триває. І закордонні новації у сфері кадрової політики для української поліції є дуже цінними», - наголосив Князєв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-