ДСНС отримала українські спецмашини

ДСНС отримала українські спецмашини "Козак ПМ-Л"

Фото
Укрінформ
Cильна і забезпечена Служба з надзвичайних ситуацій - гарантований порятунок для кожного, хто потрапив у небезпеку.

Про це сказав Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на урочистостях з нагоди відзначення професійного свята - Дня рятівника, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На превеликий жаль, серед особового складу є втрати, але ви виконуєте свої завдання і на території українського Донбасу. Там дуже складно і небезпечно, але потрібно прийти рятувати, відновлювати, забезпечувати вантажами або надавати підтримку мешканцям. Ви завжди готові прийти на допомогу. Тому я хочу побажати вам успіхів, щоб завжди поверталися додому живі і здорові, щоб завжди були готові віддати шану і повагу українським громадянам через їх захист і створення належного рівня безпеки", - наголосив Прем'єр.

Урочистості з нагоди Дня рятівника / Фото: Сірик Анатолій. Укрінформ

Гройсман також зазначив, що зараз завдання влади - забезпечити рятувальників.

"Ми виділили спеціальний фінансовий ресурс на забезпечення вас квартирами. Поки що, можливо, це не дуже багато, але 204 квартири буде передано саме ДСНС", - зауважив він.

Гройсман також вручив рятувальникам державні нагороди та відзнаки Прем'єр-міністра України.

Окрім того, під час урочистостей було передано рятувальникам 8 піротехнічних машин українського виробництва "Козак ПМ-Л", які, як зазначив Гройсман у своєму Twitter, доставлятимуть людей і спецтехніку до місць розмінування.

День рятівника - свято, яке відзначається в Україні щорічно 17 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-