МОЗ розслідує смерть дівчинки, яка отруїлася у таборі “Славутич”

МОЗ розслідує смерть дівчинки, яка отруїлася у таборі “Славутич”

Укрінформ
У зв’язку зі смертю 8-річної дівчинки, яка у липні отруїлася у таборі “Славутич”, клініко-експертна комісія МОЗ перевірить рівень надання меддопомоги у таборі, а також у районній лікарні Переяслав-Хмельницького.

Про це повідомляє Міністерство охорони здоров’я України.

“Понад два місяці лікарі відділення токсикології “ОХМАТДИТу” боролися за життя дівчинки, але її стан був вкрай тяжким. Триває судово-медична експертиза, яка визначить причини смерті дитини. МОЗ України уже призначило проведення клініко-експертної комісії з метою перевірити якість та обсяг надання медичної допомоги дитині у закладах охорони здоров’я табору “Славутич” та районній лікарні Переяслав-Хмельницького”, - зазначили у відомстві.

Також МОЗ висловило глибокі співчуття родині та близьким дівчинки.

Читайте також: В Охматдиті померла 8-річна дівчинка, яка отруїлася у таборі "Славутич"

Як повідомляв Укрінформ, 2 липня 2018 року у с. Циблі Переяслав-Хмельницького району Київської області зареєстровано групове захворювання на харчову токсикоінфекцію серед 12 вихованців ДЮСШ Дерюгіних, які тренувалися та відпочивали у ТОВ «Дитячий оздоровчий заклад санаторного типу «Славутич». Одна 8-річна дівчинка, яка отруїлася у таборі, з липня перебувала у стані коми, а 12 вересня 2018 року в Охматдиті померла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-