Російські соцмережі та пошукова система потрапили в ТОП-25 найпопулярніших в Україні

Російські соцмережі та пошукова система потрапили в ТОП-25 найпопулярніших в Україні

Укрінформ
Комітет Інтернет Асоціації України (ІнАУ) назвав ТОП-25 сайтів, найпопулярніших у країні в серпні.

Про це повідомляється на сайті ІнАУ.

"На засіданні Комітету ІнАУ з питань інтернет-реклами оголошені дані досліджень інтернет-аудиторії України за серпень. Дослідження проводиться на замовлення ІнАУ компанією Factum Group Ukraine. За підсумками серпня 2018 р. на базі медіа-панелі чисельністю 5 тис. осіб визначено список популярних доменів, що відвідуються українськими користувачами", - йдеться в повідомленні.

Так, першу трійку ТОП-25 сайтів у серпні поточного року очолювали пошукова система google, відеохостинг youtube.com, а також соціальна мережа facebook.com.

До першої десятки популярних сайтів увійшли такі російські ресурси, як соціальні мережі Вконтакті та Однокласники, а також - пошукова система Яндекс. На ці ресурси припадало близько чверті запитів від користувачів в Україні.

У першій десятці також опинилися агрегатор новин ukr.net, торговельний майданчик olx.ua, сайт Приватбанку - privatbank.ua, а також фотохостинг, соціальна мережа instagram.com.

Також до Топ-25 увійшли: сайти прогнозу погоди sinoptik.ua і gismeteo.ua, rp5.ua; торговельні майданчики prom.ua, rozetka, aliexpress.com; портали-агрегатори новин i.ua, meta.ua, а також портал газети "Сегодня" - segodnya.ua; російський інтернет-портал mail.ru, на якому розміщена одна з найбільших безкоштовних пошт; соціальна мережа twitter.com; інтернет-енциклопедія wikipedia.org; букмекерські контори parimatch.com, favorit.com.ua; сайт безкоштовних онлайн фільмів і серіалів hdrezka.ag.

Читайте також: У Британії заявляють про серію невдалих кібератак російського ГРУ

Комітет Інтернет Асоціації України з питань інтернет-реклами діє на громадських засадах. Персональний склад комітету формується з представників компаній-членів Інау, представників підприємств, установ і організацій, які згодні працювати в напрямках діяльності комітету. Очолює комітет голова наглядової ради "Укрнет" Михайло Комісарук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-