Україна взяла участь у саміті eHealth

Україна взяла участь у саміті eHealth

Укрінформ
Україна вперше брала участь у саміті "Global Digital Health Partnership", що пройшов у Лондоні (Велика Британія), та приєдналася до Глобального цифрового партнерства у сфері охорони здоров’я.

Про це повідомляє Міністерство охорони здоров’я України.

“МОЗ України разом з представниками 22 країн з усього світу обговорювали можливість глобального співробітництва в сфері розробки та імплементації нових підходів з точки зору сучасних технологій. Зараз Глобальне цифрове партнерство у сфері охорони здоров’я працює над створенням єдиної термінології, спільної позиції щодо інформації, її використання та безпеки”, - наголосили у МОЗ.

За словами в.о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун, для України це важливий крок у напрямку якісної, ефективної та безпечної медичної допомоги.

Читайте також: Супрун оприлюднила інструкцію з підключення до eHealth

“Йдеться про можливість постійного обміну досвідом та успішного впровадження цифрових сервісів. Основна мета нашої спільноти - глобальний розвиток eHealth у всіх його контекстах, починаючи від обміну знаннями, закінчуючи колективним захистом від кіберзагроз. Переконана, що технології та eHealth стануть потужними каталізаторами цього процесу, особливо враховуючи український ІТ-потенціал", - зазначила Супрун.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-