Суд арештував першого заступника голови Держгеонадр

Суд арештував першого заступника голови Держгеонадр

Укрінформ
Шевченківський районний суд Києва обрав першому заступнику голови Державної служби геології та надр України Миколі Фощію запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з визначенням застави у розмірі 60 прожиткових мінімумів доходів громадян, що становить 106 тис. грн.

Про це повідомляє прес-служба суду.

"За результатами розгляду клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно Фощія М.В. слідчим суддею Шевченківського районного суду міста Києва зазначене клопотання задоволено частково. До підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з визначенням застави у розмірі 60 прожиткових мінімумів доходів громадян", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Прокуратура оголосила підозру в.о. голови Держгеонадр

Як повідомлялося, у середу прокуратура Київської області заявила, що оголосила підозру затриманому на хабарі виконувачу обов'язків голови Державної служби геології та надр України. У відомстві не назвали прізвище затриманого.

Нагадаємо, у понеділок, 3 вересня, в.о. голови Державної служби геології та надр України було викрито на одержанні неправомірної вигоди в сумі 3 000 доларів, яку посадовець вимагав та одержав від представника суб’єкта господарювання за сприяння в одержанні пакету документів, необхідних для здійснення робіт з видобування торфу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-