У СБУ прокоментували ситуацію з Портновим і NewsOne

У СБУ прокоментували ситуацію з Портновим і NewsOne

Укрінформ
Служба безпеки України буде уважно спостерігати за контентом телеканалу NewsOne і у випадку виявлення ознак вчинення злочину реагувати на це відповідним чином.

Про це заявив журналістам очільник Служби безпеки України Василь Грицак, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На жаль, ми не бачили документів, які підтверджують, що управління NewsOne взяв на себе пан Портнов. Так, ми чули його заяву, що він підписав відповідні документи, але мабуть легко спрогнозувати, на чиї жорна литимуть воду ті канали, які буде курувати в перспективі пан Портнов”, сказав Грицак.

Глава СБУ не вірить, що Портнов, сидячи на території РФ, агітуватиме за відновлення кордонів Української держави, за відновлення контролю над Кримом, за те, щоб вивести російські війська з території України.

За словами Грицака, якщо будуть виявлені ознаки вчинення злочину, вони будуть документуватися, кваліфікуватися відповідним чином і тоді буде прийматися рішення про внесення або невнесення їх до ЄРДР.

Читайте також: Комітет виборців оголосив бойкот NewsOne

Як повідомляв Укрінформ, колишній заступник глави адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Портнов заявив, що отримав в управління на три роки телеканал NewsOne.

Відносно Портнова СБУ здійснює кримінальне провадження за статтею "державна зрада".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-