Напад на Гандзюк: підозрюваний за період служби в міліції отримав три стягнення

Напад на Гандзюк: підозрюваний за період служби в міліції отримав три стягнення

Укрінформ
Сергій Торбін, якого правоохоронці підозрюють у організації нападу на чиновницю Херсонської міськради та активістку Катерину Гандзюк, мав три дисциплінарні стягнення за період служби в міліції.

Про це у коментарі Укрінформу повідомив речник Нацполіції Ярослав Тракало.

“Можу повідомити, що він (Торбін — ред.) мав дисциплінарні стягнення: зауваження, догану та попередження про неповну посадову відповідність”, - сказав Тракало.

Як повідомлялося, напад на Гандзюк було скоєно 31 липня 2018 року в Херсоні. Невідомий чоловік облив її сірчаною кислотою. Поліція кваліфікувала цей напад як замах на вбивство. У жінки опіки близько 30% шкіри. Гандзюк перевезли у лікарню до Києва. Їй також надали держохорону.

Наразі, за даними правоохоронців, у справі про замах на Гандзюк загалом було затримано п'ятьох підозрюваних, серед яких і колишні учасники АТО. П'ятьом із них суд уже обрав запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою та домашнього арешту.

Читайте також: У радниці міськголови Херсона Гандзюк погіршився стан - соцмережі

22 серпня стало відомо, що органи досудового розслідування звільнили з-під варти підозрюваного у нападі на Гандзюк Миколу Новікова, якому суд 6 серпня обрав запобіжний захід у вигляді арешту.

Речник Нацполіції Ярослав Тракало повідомив, що четверо підозрюваних у замаху на вбивство Гандзюк зізналися у скоєнні злочину.

Пізніше перший заступник керівника Нацполіція В'ячеслав Аброськін повідомив, що групою осіб, що скоїла замах на херсонську чиновницю Катерину Гандзюк, керував 41-річний колишній учасник АТО.

За даними ЗМІ, його ім'я — Сергій Торбін, і він - єдиний серед 5 фігурантів справи Гандзюк, хто не зізнався в скоєнні злочину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-