Адвокат підозрюваного у нападі на Гандзюк не прийшов до суду - засідання відклали

Адвокат підозрюваного у нападі на Гандзюк не прийшов до суду - засідання відклали

Укрінформ
Засідання Херсонського міського суду з обрання запобіжного заходу підозрюваному у нападі на співробітницю Херсонської міської ради, відому громадську активістку Катерину Гандзюк перенесли на 13.00, оскільки не з'явився адвокат підозрюваного.

Про це повідомляє адвокат Масі Найєм на своїй сторінці у Facebook.

"Судове засідання по обранню запобіжного заходу підозрюваному у скоєні злочину проти Катерина Гандзюк перенесли у зв'язку із тим, що в суд не з'явився адвокат підозрюваного. Сьогодні о 13:00 буде продовжено засідання із адвокатом із системи надання безоплатної правової допомоги", - написав він.

Також Найєм розмістив фото підозрюваного і назвав його ім'я.

Читайте також: Суд обиратиме запобіжний захід підозрюваному в нападі на Гандзюк

Як повідомлялося, вранці 31 липня в Херсоні невідомий облив Гандзюк сірчаною кислотою. Потерпілу з опіками 30% тіла доставили в реанімацію.

1 серпня літаком санітарної авіації активістку перевезли з Херсона до Київського опікового центру.

Серед версій слідства: службова діяльність потерпілої, активна громадянська позиція і побутовий конфлікт. Справу розслідують за статтею "Замах на вбивство з особливою жорстокістю".

Генпрокурор Юрій Луценко після відвідання у лікарні Гандзюк у п'ятницю вирішив передати справу активістки на розслідування СБУ.

У п'ятницю, 3 серпня, поліція затримала підозрюваного у нападі на Гандзюк. Суд в Херсоні на 11:00 понеділка, 6 серпня, призначив засідання з обрання запобіжного заходу підозрюваному.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-