Суд арештував першого підозрюваного у вбивстві

Суд арештував першого підозрюваного у вбивстві "Сармата"

Фото
Укрінформ
Бердянський міськрайонний суд Запорізької області обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою підозрюваному в убивстві бердянського активіста й ветерана АТО Віталія "Сармата" Олешка.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

"Першим розглядалося клопотання про призначення запобіжного заходу особі, підозрюваній у безпосередньому вчиненні вбивства. Чоловік свою провину повністю заперечував, повідомивши в суді, що був затриманий разом із іншими підозрюваними, коли вони повертались із Бердянська з відпочинку", - йдеться у повідомленні.

Суд арештував першого підозрюваного у вбивстві "Сармата" / Фото: Лисейко Маркіян, Укрінформ

Зазначається, що підозрюваний також просив обрати запобіжний захід, що дозволить йому перебувати вдома, поряд із родиною, на час слідства.

Його адвокат заявив, що подаватиме апеляцію на рішення суду.

Запобіжні заходи іншим підозрюваним у цій справі суд обиратиме також сьогодні.

Читайте також: У Бердянську попрощалися з "Сарматом"

Як повідомляв Укрінформ, Віталій Олешко був убитий 31 липня двома пострілами з обріза - у потилицю і спину. Того ж дня на блокпосту під Василівкою була затримана машина з 4 підозрюваними. Один з них - екс-боєць роти "Торнадо". 

Приблизно в той же час у Бердянську був затриманий ще один підозрюваний.

За словами начальника Головного управління Національної поліції у Запорізькій області Сергія Комісарова, вбивство добровольця батальйону Нацгвардії "Донбас" Віталія Олешка скоїв учасник АТО. Воно готувалося заздалегідь. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-