"Пенсійний трикутник": Розенко розповів про розслідування затримки виплат

Укрінформ
Через затримки пенсій у липні проводиться службове розслідування, яке має має встановити причини такої ситуації.

Про це заявив віце-прем'єр-міністр Павло Розенко, повідомляє у Фейсбуці його прес-служба

 "Певні розриви в касових розрахунках відбуваються через механізм надходження коштів до Пенсійного фонду, але це не є кризовою ситуацією. Це стандартна ситуація, яка завжди врегульовувалася через взаємодію у трикутнику Мінсоцполітики-Мінфін-Держказначейство. Тому маємо дуже грунтовно розібратися, чому зараз у цьому трикутнику не було вчасно прийняте управлінське рішення щодо надання позики Пенсійному фонду України. Потрібно з’ясувати, який фактор спрацював, і чому Пенсійний фонд, який вчасно звернувся за наданням позики, цієї позики не отримав. Я вважаю, що службове розслідування щодо цього питання буде об’єктивним і буде названа справжня причина», - наголосив він.

Віце-прем'єр висловив переконання, що з цієї ситуації буде зроблено висновки і до кінця року жодних затримок з пенсіями в Україні не буде, а в майбутньому взаємодія між фінансовими і соціальними органами буде більш щільною.

Читайте також: Розенко сказав, коли українці отримають мінімальну зарплату на рівні 4200

Розенко також зауважив, що на сьогодні ситуація із затримкою пенсій повністю врегульована і всі виплати здійснено.

Як повідомлялося, наприкінці липня сталися затримки з виплатою пенсій. Після втручання Прем'єр-міністра ситуацію було врегульовано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-