Поліція затримала п'ятьох підозрюваних у вбивстві

Поліція затримала п'ятьох підозрюваних у вбивстві "Сармата"

Укрінформ
Поліція затримала п’ятьох підозрюваних у вбивстві мешканця Бердянська.

Про це сьогодні, 1 серпня, повідомив перший заступник голови Нацполіції - начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін, інформує Департамент комунікації Національної поліції України.

В’ячеслав Аброськін розповів, що вжитими поліцією заходами на одній із вулиць Бердянська  розшукано автомобіль ЗАЗ, в якому виявлено та вилучено обріз мисливської рушниці. Окрім того, у результаті введення в дію плану "Сирена" на посту у Василівці Запорізької області поліцейські зупинили автомобіль розшукуваних. 

"Ми встановили, що четверо осіб, які перебували в ньому, причетні до вбивства мешканця Бердянська. Паралельно  у Бердянську був затриманий ще один, п’ятий, підозрюваний. На теперішній всі п’ятеро затримані у порядку ст. 208 КПК України", – повідомив Аброськін.

Він додав, що наразі вирішується питання про оголошення затриманим про підозру у вчиненні вказаного злочину. 

"Дякую поліцейським за проведену роботу. Також висловлюю подяку нашим громадянам, які не залишились осторонь та активно сприяли поліції у встановленні осіб злочинців", – зазначив Аброськін.

Читайте також: Геращенко підтвердив: підозрювані у вбивстві Віталія Олешка вже затримані

Досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, триває під процесуальним керівництвом прокуратури. З’ясовуються всі обставини та мотиви вбивства. 

Як повідомлялось, вчора у Бердянську невідомий вистрелив у 43-річного громадського активіста та учасника антитерористичної операції на сході України (позивний "Сармат"), після чого зник з місця події. Від отриманого тілесного ушкодження потерпілий помер. 

За наказом першого заступника голови Нацполіції В'ячеслава Аброськіна було введено в дію оперативний план "Сирена". На місці події працювала посилена слідчо-оперативна група поліції. Пізніше Аброськін повідомив, що поліція розглядає кілька версій вбивства мешканця Бердянська – від замовного до побутового.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-