У Кабміні прокоментували діяльність Мінінформу

У Кабміні прокоментували діяльність Мінінформу

Укрінформ
Міністерство інформаційної політики України своєю роботою змогло довести свою ефективність, тому дискусії щодо необхідності його існування вже не ведуться.

Таку думку висловив віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко на засіданні колегії Міністерства інформаційної політики України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Було багато що зроблено, тому дискусії на тему доречності існування міністерства в тому числі в соціальних мережах фактично на сьогодні припинилися. І це також визнання його діяльності", - сказав Розенко.

Читайте також: Уряд схвалив стратегію інформаційної реінтеграції Донбасу

Він нагадав про те, що нещодавно МІП прозвітував про результати своєї роботи за 2017 рік, і там є досягнення. Крім того, уряд ухвалив напрацьовану міністерством Стратегію реінтеграції Донбасу, завдяки МІП було схвалено бренд держави, який презентує нашу країну у світі, встановлюються вежі, які подають теле- та радіосигнал на Донбасі, відомство активно працює з молоддю, доносить інформацію про Україну всюди, зроблено ще багато чого. Водночас Розенко зазначив, що нині перед МІП стоїть чимало актуальних завдань.

Голова комітету Верховної Ради України з питань свободи слова Вікторія Сюмар погодилася з такою точкою зору урядовця. "Підтримую віце-прем'єр-міністра в тому, що міністерство відбулося, і це добре. І те, що МІП може затверджувати такі документи як програма реінтеграції - це також добре", - додала народний депутат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-