Гройсман доручив перевіряти весь транспорт перед виходом на маршрут

Гройсман доручив перевіряти весь транспорт перед виходом на маршрут

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман доручив держорганам і службам ретельно перевіряти усі транспортні засоби перед виходом на маршрут.

На цьому наголосив на своїй сторінці у Тwitter Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

"Сьогодні внаслідок ДТП більше 20 смертей. Страшні цифри, за якими поламані життя. Щиро співчуваю родинам. Бережіть себе і своїх близьких. Всі транспортні засоби перед виходом на маршрут мають ретельно перевірятись. Це моє доручення всім відповідним держорганам і службам", - йдеться у дописі.

Читайте також: Два ДТП з 15 загиблими розслідує комісія Кабміну

Як повідомляв Укрінформ, 20 липня у с. Глибочиці Житомирського району маршрутка, в якій перебувало 19 пасажирів та водій, в'їхала у фуру, внаслідок чого 10 людей, в тому числі 1 дитина, загинуло, ще 10 отримали травми. Четверо потерпілих, з них двоє дітей, перебувають у тяжкому стані. За попередньою інформацією, водій маршрутного автобуса (вірогідно, сполученням Київ - Рівне), рухаючись у напрямку м. Житомира, скоїв зіткнення з вантажівкою DAF з напівпричепом.

Крім того, у п'ятницю відбулось зіткнення рейсового мікроавтобусу марки Volkswagen, що рухався за маршрутом «Одеса-Гомель», з білоруською реєстрацією, та вантажівки, яка, за попередніми даними, стояла з правого боку проїжджої частини. Унаслідок автопригоди водій та четверо пасажирів мікроавтобусу загинули на місці, ще 12 пасажирів з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості доставлені до медичного закладу.

Також у селі Прибузькому на Хмельниччині легковик Volkswagen Golf врізався у вантажівку Iveco. Водій легковика з дружиною та 4-річною донькою загинули, 12-річна дівчинка травмована.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-