Порошенко і Гройсман привітали українців з Днем родини

Порошенко і Гройсман привітали українців з Днем родини

Укрінформ
Президент Петро Порошенко і Прем’єр-міністр Володимир Гройсман привітали українців з Днем родини.

Зокрема, на своїй сторінці  у Facebook глава держави наголосив, що родина - це споконвічна опора, де кожна людина черпає любов, надію і духовні сили.

"Дякую своїм батькам, які виховали у мені любов до людей і до рідної землі, навчили працювати і досягати цілей. Вітаю українців з Днем родини!" - зазначив Президент, оприлюднивши фото себе в дитинстві з батьками. 

Водночас у вітанні з нагоди Дня родини, опублікованому на сайті глави держави, наголошується, що родина – це той незламний фундамент, на якому стоїть наша держава. "Переконаний, згуртувавшись, ми здобудемо перемогу, тільки всі разом ми наблизимо розквіт нашої України", - підкреслив Порошенко.

За його словами, немає на Землі міцнішого союзу, ніж щаслива та дружна родина, яка є як початком нового життя, так і продовження прекрасного роду, шануванням святості традицій.

Глава держави наголошує, що сім’я – це найдорожче для кожної людини, адже саме там дитина робить свої перші кроки, звідси виходить у широкий світ.

"Корені кожного з нас починаються з батьківської оселі, взявши у спадок усе найкраще: мамину пісню, чистоту мови, любов до отчого краю, святе ставлення до хліба, родовідних традицій, сімейних цінностей. Хоч би куди доля нас закинула, ми неодмінно, нехай хоч у спогадах, повертатимемося до родинного вогника – батьківської хати, маминої світлиці", - додав Президент.

Він побажав кожній родині мирного неба, міцного здоров’я, щасливої долі та непохитної твердості сімейних стосунків.

У свою чергу, Прем’єр-міністр Володимир Гройсман відзначив, що сім’я завжди була нього джерелом сили, натхнення і спокою.

Читайте також: Гройсман розповів про “класику” медобслуговування, якої треба позбутися

"Ви ж знаєте, що я працюю прем’єр-міністром. Ця робота забирає в мене багато часу та сил. Але я не жаліюсь. Навпаки, готовий працювати цілодобово для того, аби зробити життя українців легшим та комфортнішим. Та іноді відчуваю смуток, що не можу бачити свою родину так часто, як мені хотілося б", - зауважив Гройсман.

Глава уряду закликав цінувати своїх рідних, оскільки вони - найважливіше, що в нас є.

Як повідомляв Укрінформ, 8 липня в Україні відзначається День родини. Свято встановлено згідно з указом Президента від 30 грудня 2011 року і відзначається в день пам’яті святих князя Петра і княгині Февронії Муромських, яких Православна Церква вважає покровителями шлюбу. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-