Підозрюваному в убивстві Ноздровської продовжили арешт

Підозрюваному в убивстві Ноздровської продовжили арешт

Укрінформ
Шевченківський райсуд Києва продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою Юрію Россошанському, який підозрюється у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської.

Відповідну інформацію оприлюднила прес-служба суду у Facebook.

"За результатами розгляду клопотання про продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно Россошанського Ю.В. - підозрюваного за ч.1 ст. 115 КК України (підозрюваний у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської), слідчим суддею Шевченківського районного суду міста Києва задоволено зазначене клопотання. Запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави продовжено до 08 липня 2018 року включно", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Підозрюваному у вбивстві Ноздровської продовжили арешт ще на 2 місяці

Як повідомляв Укрінформ, 1 січня 2018 року у Вишгородському районі Київської області було виявлено тіло правозахисниці Ірини Ноздровської. 8 січня правоохоронці затримали Юрія Россошанського та оголосили йому підозру у вбивстві Ноздровської. Підозрюваний є батьком Дмитра Россошанського, який 30 вересня 2015 року в селі Демидів на смерть збив на автомобілі сестру Ноздровської Світлану Сапатинську.

Вишгородський районний суд Київської області 9 січня обрав Юрію Россошанському запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без можливості внесення застави. Водночас адвокати сім'ї Ноздровської заявили, що слідство не враховує їхні версії щодо особи вбивці.

27 квітня 2018 року Шевченківський райсуд Києва продовжив арешт Россошанського до 25 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-