Крищенко назвав найвірогіднішою версією загибелі Бабченка його професійну діяльність

Крищенко назвав найвірогіднішою версією загибелі Бабченка його професійну діяльність

Укрінформ
Начальник поліції Києва Андрій Крищенко назвав найвірогіднішою версією загибелі журналіста Аркадія Бабченка його професійну діяльність.

Про це на брифінгу повідомив очільник поліції Києва Андрій Крищенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Версії конкретно наразі зарано будувати. Перша, можу сказати із впевненістю, вона найбільш вірогідна, враховуючи його громадську позицію і його професійну діяльність це пов'язана саме з професійною діяльністю, але після огляда місця події, допиту свідків, можливо з'являться ще нові версії, які теж будуть розглядатися», - сказав Крищенко.

Читайте також: Поліція повідомила подробиці вбивства журналіста Бабченка

За його словами, Бабченко помер в кареті «швидкої, до лікарні його не довезли».

На запитання про кількість нападників, очільник столичної поліції зазначив, що це була одна людина, але можливо у нападника були спільники.

«Щонайменше один, ми можемо це сказати напевно,але можливо були спільники. Зараз працюють зі свідками, і поліцейські встановлюють камери відеоспостереження, також, можливо, відеореєстратори в автомобілях. Вона (ця робота – ред.) продовжиться завтра зранку, коли буде світлий час доби, буде і повторний огляд місця події, і повторний обхід території», - додав він.

Читайте також: Вбивство Бабченка: Поліція розглядатиме версію причетності спецслужб РФ

Також Крищенко поінформував, що Бабченко під охороною не перебував.

«До НПУ, принаймні Києва, таких звернень не було. У нас не було з ним кримінальних проваджень, де б він проходив як свідок або як особа, яка потребує допомоги. Відповідний запит вже є до СБУ і завтра ми зможемо надати інформацію взагалі по Нацполіції України з цього приводу, але він не охоронявся, поки що виходить так», - резюмував Крищенко.

Фото: facebook.com/mixailotkach

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-