Порошенко обіцяє 184 сучасних гуртожитки для військових

Порошенко обіцяє 184 сучасних гуртожитки для військових

Укрінформ
Президент Петро Порошенко у четвер, 24 травня, проведе інспекційну нараду щодо проекту будівництва нових гуртожитків для воїнів-контрактників у 21 області України.

Про це він заявив, виступаючи в Миколаєві на урочистостях з нагоди 100-річчя створення морської піхоти України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Завтра ( 24 травня - ред.) проведу велику інспекційну нараду з проекту будівництва нових гуртожитків для воїнів-контрактників - язик не повертається назвати це казармами... По всіх об'єктах зараз почався процес закупівель, який відбувається виключно через систему державних закупівель Prozorro, проект вступає у вирішальну стадію", - сказав Порошенко.

Він поінформував, що завдяки реалізації проекту в 21 області України виросте 184 сучасних комфортабельних приміщення, "які матимуть мало спільного з казармами радянського зразка". В них розмістяться 23 тис. військовослужбовців.

Читайте також: Порошенко їде з перевіркою на полігон Широкий Лан

"Це наймасштабніший будівельний проект у Збройних Силах України, подібного якому ще взагалі не було. Третина приміщень уже будується", - зазначив Президент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-