Двоє депутатів хочуть взяти Бубенчика на поруки

Двоє депутатів хочуть взяти Бубенчика на поруки

Укрінформ
Суд заслухав народних депутатів Олега Петренка й Андрія Денисенка, які висловили готовність стати поручителями активіста Євромайдану Івана Бубенчика.

Засідання щодо обрання Бубенчику запобіжного заходу проходить у Печерському райсуді Києва, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я розумію свою відповідальність, я неодноразово сумлінно виконував свою функцію поручителя, і не було жодного разу, щоб я не забезпечив прибуття своїх підопічних до зали суду", - заявив Петренко.

Його колега Денисенко також заявив, що знає свої обов'язки як поручителя і неодноразово забезпечував дотримання усіх вимог.

Раніше адвокати повідомили про намір прибути до суду депутатів Семена Семенченка та Володимира Парасюка і попросили суддю "дати трохи часу, щоб поручителі встигли прибути на засідання".

Суд оголосив технічну перерву на 15 хвилин.

Читайте також: Суд обирає запобіжний захід Бубенчику

Як повідомлялося, активіста Майдану Івана Бубенчика правоохоронці затримали на Львівщині 3 квітня і доправили до Києва. Прокуратура вручила йому підозру у вбивстві двох правоохоронців на Майдані під час Революції гідності.

Згодом ГПУ змінила підозру на посягання на життя працівника правоохоронного органу та незаконне поводження зі зброєю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-