З-під суду викрали мотоцикл брата Найєма

З-під суду викрали мотоцикл брата Найєма

Укрінформ
Мотоцикл брата народного депутата Мустафи Найєма - Масі Найєма викрали з-під будівлі апеляційного суду.

Про це сам Масі Найєм повідомив у Facebook.

"Тільки що під апеляційним судом викрали мій мотоцикл. Біла Honda. Приїхав сюди о 09:23. Я нікого не підозрюю. Це банальне викрадення", - написав він.

Раніше повідомлялося, що суд переніс розгляд апеляційної скарги про арешт автомобіля Mercedes, який фігурує в справі про напад на народного депутата Мустафу Найєма, на 24 травня.

Крім того, розгляд апеляційної скарги про обрання запобіжного заходу одному з підозрюваних у нападі Ахмеду Саїтову в зв'язку з ненадходженням матеріалів до суду перенесено на 16 травня.

Читайте також: У США вкрали костюм Тоні Старка з фільму "Залізна людина"

Як повідомляв Укрінформ, народного депутата від БПП Мустафу Найєма побили 30 квітня під час конфлікту на дорозі в центрі Києва. Його госпіталізували, у парламентарія діагностовано перелом щелепи, струс мозку.

За фактом нападу на народного депутата розпочато кримінальні провадження за статтями "хуліганство" і "умисне тілесне ушкодження середнього ступеня".

За даними слідства, до побиття Найєма причетні четверо чоловіків. Поліція затримала трьох осіб за підозрою в хуліганстві, а четвертого, який втік до Баку (Азербайджан), розшукували за підозрою в завданні умисних тілесних ушкоджень середнього ступеня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-